Çok güzel geri dönüşler aldı: Samsung, kaldırdığı özelliği! Şimdi bu adımları izleyin…

Çok güzel geri dönüşler aldı: Samsung, kaldırdığı özelliği! Şimdi bu adımları izleyin…

Akıllı telefon pazarının dev markası Samsung'un güncellenmiş One UI 6.0 ile kaldırdığı popüler bir özelliğin geri döneceği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Samsung One UI 6.0 Özelliği

Samsung, akıllı telefonlarında kullandığı One UI arayüzünü geliştirmeye devam ediyor. Güney Koreli şirket yakın zamanda One UI 6.0'ı piyasaya sürdü. Güncellemeyle birlikte pek çok yenilik getirilmiş olsa da kullanıcıların beğendiği bir özellik kaldırıldı. Ancak Samsung, pille ilgili bu özelliği geri getiriyor.

Bataryanın kullanım özelliğini gösteren güncelleme geri dönüyor

Pil ayarlarından erişilebilen işlevsellik sayesinde, Samsung kullanıcıları pilin son tam şarjından bu yana geçen ekran süresini öğrenebiliyor ve belirli istatistiklere kolayca erişebiliyor. Bu, pil sağlığı hakkında bir fikir verdi.

Shiftdelete'den gelen bilgiye göre , Samsung'un, Care adlı uygulamanın son güncellemesiyle kullanıcılara sunduğu pil işlevselliğini geri getireceği ortaya çıktı. One UI 6.0 veya UI 5.1 arayüz yazılımını çalıştıran kullanıcılara sunulan bu güncellemenin kademeli olarak yayınlanacağı belirtildi. Bunun için Galaxy'ye danışmak faydalı olacaktır.

Uygulamayı Galaxy Store aracılığıyla güncellemek için şu adımları izleyin:

* Galaxy Store uygulamasında oturum açın.

* üst köşesindeki Menü simgesine dokunun

* Güncellemeler'e dokunun.

* Cihaz Bakımı uygulamasının önündeki “Güncelle” düğmesine dokunun.

Yeni güncelleme görünmezse daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.