Yapı Kredi’den promosyon revizesi…

Yapı Kredi’den promosyon revizesi…

Karşımıza çoğunlukla çıkan bankaların promosyon açıklamaları hala devam etmektedir. Son olarak Yapı Kredi bankası tarafından açıklana promosyon revizesi yer almaktadır.

Banka tarafından onaylanan rakamı duyunca sizlerde şaşıracaksınız. Merak edilen detaylar haberimizin geri kalanında…

Yapı Kredi Bankası Tarafından sunulan promosyon

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilerin terfilerini kamu bankalarının üstleneceği müjdesini aldığı günde terfi konusu gündemde kalmaya devam ediyor. Bankalar emeklilik promosyonları sunmaya devam ederken, yarış kelimenin tam anlamıyla devam ediyor.

Emeklilikte promosyonlardan yararlanmak için banka kampanyalarını yakından takip edin. Promosyonlara ek olarak sunulan kampanyalar tercihi artırırken, 4A, 4B ve EYT müşterilerinden en çok ödeme yapan banka en fazla kazancı elde ediyor.

Maaş artışlarına ek olarak, terfiler hem de emekliler tarafından heyecanla aranıyor. Hem özel sektör hem de kurum veya kuruluşlar, aralıklarla çalışanların maaşları için ihaleye çıkıyor.

Bu ihalelerini kazanan banka, 3 yıl boyunca maaş alıyor ve çalışanlarına ödül olarak ikramiye ödüyor. MEM promosyonları son dönemde uygulanan en dikkat çekici çalışan promosyonları olmasına rağmen, promosyonlar yıla göre birkaç kat artmaya devam ediyor.

Her ay banka ihalesi açan MEM'ler tarafından sosyal medya üzerinden gerekli açıklamalar tamamlanırken, ödemeler anında yapılabiliyor.

Eğitim Bir-Sen Bursa 1 Kestel'den bu hafta yapılan açıklama çerçevesinde, tatilin hemen ardından olmak üzere tanıtım anlaşması imzalandığı belirtildi. İhalede en yüksek teklifi veren banka Yapı Kredi Bankası olurken, banka çalışan başına 29.000 TL promosyon tutarı ödeyeceğini garanti etti.

Konuyla ilgili açıklama sosyal medya hesabından Eğitim Bir-Sen Bursa Kestel'de yer almasına rağmen açıklamada imzalanan ek protokol hakkında bilgi verildi. Açıklamada, bir önceki dönemde ödenen 10 TL promosyona ek olarak 19.000 TL ödeneceği belirtildi. ödemelerinin 15 Nisan’dan itibaren otomatik olarak hesaplara geçeceği açıklandı.