Nisan 2024'teki yeni Fiat Fiorino fiyat listesi çılgınca…

Nisan 2024'teki yeni Fiat Fiorino fiyat listesi çılgınca…

Birçok vatandaş sıfır araba sahibi olmak istemektedir. Ama ekonomik sorunlarından dolayı sıfır araba piyasası hızla uçmuştur. Buna rağmen Fiat Fiorino Nisan 2024’e çılgınca indirimler ile geliyor. Tüm merak edilen detaylar haberimizin geri kalanında...

Fiorino modellerinin çeşitleri ve fiyatları

Göz kamaştırıcı indirim! Fiat Fiorino'nun nisan ayına ait yeni fiyat listesi akıllara durgunluk veriyor. Fiorino modelleri 25.000 TL indirim alıyor. Ayrıca, 200 bin TL kredi kullanımlarında 12 ay vade ile %3.99 faiz imkanı sağlanıyor.

Fiorino’nun farklı modelleri arasında Cargo Combi seçenekleri öne çıkıyor. Cargo 1.3 M.Jet 95HP modeli özellikle 693.900 TL'den başlayan fiyatlarıyla, Combi 1.4 Fire 77HP ise 734.900 TL'den başlayan fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Pop modeli elektrikli ön camlar ve şarj portu gibi özellikler sunarken, Premio modeli yağmur ve karanlık sensörleri gibi ileri teknolojileri bünyesinde barındırıyor. Safeline modeli, 7 inçlik bir tablete ve iç tasarıma sahip multimedya sistemi ile donatılmıştır.

Eko LPG Seçeneği

Enerji tasarrufu ve çevre dostu bir alternatif oluşturan Eco LPG modelleri, 1.4 EKO 77HP seçeneğiyle sunuluyor. Bu modeller 754.900 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılara sunuluyor.

Dizel seçenekleri ve fiyatları

Fiorino'nun dizel motor seçenekleri de oldukça ilgi görüyor. 1.3 M.Jet 95 CV motor modelleri özellikle enerji verimliliği ve performansıyla öne çıkıyor. Pop modeli 826.900 TL'den, Premio ise 866.900 TL'den başlayan kampanya fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

Fiorino’nun her modelinde kullanıcıların ihtiyaçlarına göre uyarlanmış teknolojik donanımlar öne çıkıyor. elektrikli yan aynalar ve tam uzunlukta 15 inç jant kapakları ve ön sis farları gibi özellikler, günlük kullanım ve uzun yolculuklar için ilave konfor ve güvenlik sağlar.

Fiorino 7 inçlik tablet ekranlı multimedya sistemi, seyahatlerinizi daha keyifli hale getiriyor. Ayrıca titanyum grisi iç kaplama ve ızgara gibi estetik detaylar da Fiorino'nun dış iç tasarımını daha çekici kılıyor. Bu haber birçok araba sevdalısını oldukça sevindiriyor. Hem tasarruflu hem de sıra dışı bu model şimdiden birçok kişiyi sıraya sokacak gibi gözüküyor.