Emeklilere müjde! Bazı şartlar altında anında 20 bin TL ödeme yapılacak!

Emeklilere müjde! Bazı şartlar altında anında 20 bin TL ödeme yapılacak!

Maaş ATM’den alan emekliler anında 20 bin TL ödemeyi hesabında görebilir. “Peki, Nasıl?” diyorsanız eğer, emekli vatandaşları sevindirecek finansman kampanyası ile ilgili bilgiler işte sizlerle...

Son dönemlerde emekli vatandaşlara yönelik sunulan kampanyalar bir hayli artış göstermeye devam ederken, Vakıfbank ve Halkbank emeklilere kolay ve hızlı başvuru süreci kapsamında, düşük faiz oranına ek olarak esnek geri ödeme seçenekleriyle finansman desteği sağlayacaklarını duyurdu.

Kampanya detayları neler?

Vakıfbank ve Halkbank, kendi web siteleri üzerinden, emeklilere seslenerek, düşük faiz oranına ek olarak esnek geri ödeme seçenekleriyle 20 bin TL’lik kredi kampanyalarını duyurdu.

İki dev banka tarafından yayınlanan duyurudan elde edilen bilgilere göre, bazı şartlar altında, düşük faiz oranları, esnek geri ödeme seçenekleri ve kolay başvuru süreçleriyle emeklilere ihtiyaç kredisi fırsatı sunulacağı bilgisi yer alıyor.

Bu aşamada yayınlanan kampanya aynı olsa da her iki bankanın kendine ait belirlediği kriterler bulunmaktadır. Bu neden dolayı da, kredi başvurunda bulunmadan önce iki bakanın da kampanya şartlarını detaylı bir şekilde araştırmakta yarar var.

İhtiyaç Kredisi için başvuru işlemleri, genellikle online olarak bankanın resmi web sitesi üzerinden alınsa da banka şubelerine giderek bizzat kredi başvurusu yapılabilir.

Seçmiş olduğunuz bankanın resmi web sitesini üzerinden yada bankanın şubelerini ziyaret ederek, kredi başvuru formunu doldurup, gerekli belgeleri sunabilirsiniz.