ASDEP Personeli İlanın Yayınlanmasını Bekliyor

ASDEP Personeli İlanın Yayınlanmasını Bekliyor

ASDEP, aile ve bireylerin sosyal yardım ve sosyal hizmetlere olan ihtiyaçlarının tespiti, ihtiyaca göre sosyal yardım ve sosyal hizmet modellerin planlanması ve uygulanması, gerektiğinde diğer kamu hizmetlerinden (eğitim, sağlık, istihdam vs.) yararlanılmasının sağlanması amacıyla sürecin tüm aşamalarında rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini de içeren bir programdır. ASDEP ile nihai olarak, yaşam koşullarının iyileştirilmesi amaçlanmaktadır.

10 Ocak 2019 Tarihli ve 30651 Sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar (Karar Sayısı: 579) ile Sözleşmeli Orman Mühendisi ve ASDEP Personeli alımı için düzenleme yapılmıştı. 

‘’Her aileye bir sosyal hizmet uzmanı’’ sloganıyla yola çıkan Asdep için 2018 yılı içinde alımların yapılacağı açıklanmıştı. Ancak yapılan açıklamaların üzerinden aylar geçtive halen ilan yayımlanmadı. Adaylar ilanın yayımlanmasını bekliyor. Bu konuyla ilgili yetkililerden açıklama bekleniyor.

Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk TBMM'deki konuşmasında Bakan 3 Bin 200 personel alımlarında önümüzdeki günlerde atama kurasının yapılacağını müjdelemişti.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.