Tarım Kredi Markette harika indirim fırsatı! Kahve ve limonatanın fiyatları düştü!

Tarım Kredi Markette harika indirim fırsatı! Kahve ve limonatanın fiyatları düştü!

Tarım Kredi Marketler, mart ayının son döneminde başlayarak nisan ayı ile devam eden indirimlerine dair açıklamalarda bulundu. İndirim detayları haberimizde…

Nisan ayının başından itibaren Tarım Kredi Marketlerde indirim fırsatları başladı. Müşteriler de markette karşılaşacağı indirimlere dair araştırmasını sürdürüyor. Bu çerçevede, Tarım Kredi Marketler geçtiğimiz aylarda yaptığı gibi bu Nisan ayında da yapacağı indirimleri sosyal medya hesapları üzerinden duyurması bekleniyor. 30 Mart 2024 tarihi itibarıyla başlayan ve ardından 14 Nisan 2024 tarihine kadar devam etmesi beklenen bu indirim döneminde Tarım Kredi Marketlerde kahve ve limonata kategorisindeki indirimler heyecanla bekleniyor.

Kampanyanın detayları müşteriler tarafından araştırılırken, Tarım Kredi Marketler de sosyal medya hesapları üzerinden indirimlere ilişkin detayları açıklamaya devam ediyor.

Tarım Kredi Markette indirim günleri!

Tarım Kredi Marketlerin yılın belirli zamanlarında yapmış olduğu indirim günlerine bir yenisi daha eklendi. Nisan ayının ortalarına kadar devam etmesi beklenen bu indirim müşterinin yüzünü güldürdü. Marketlerde bulunan TK Türk Kahvesinin 100 gramlık paketinin fiyatı 25,90 TL fiyat etiketiyle raflarda yerini aldı. Doğanay Limonatanın şekerli ve şekersiz olarak iki farklı türü bulunan ürünü ise 1 Litrelik şişelerde fiyatı 19 TL olarak belirlendi. Marketlerde kahve ve limonata indiriminin yapılmasının ardından Tarım Kredi Marketlerin sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu şu açıklama dikkat çekti.

“Ramazan Bayramı bereketle gelsin! Tüm ürünlerde, 30 Mart-14 Nisan 2024 tarihleri arasında fiyatları sabitledik. Ramazan Bayramı’nın bereketini hep birlikte paylaşmak adına sizleri mağazalarımıza bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

2024 Nisan ayı güncel indirimler

14 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek olan kahve ve limonata indirimi ile birlikte diğer ürünlerde yapılacak olan indirimler merakla bekleniyor. Tarım Kredi marketler güncel indirim ve kampanya fırsatlarını sosyal medya hesabı üzerinden yayınlamaya devam ediyor. Yenilenen fiyatları ve indirimleri takip etmek müşteriler için avantajlı alışveriş fırsatı sunuyor.