Hisse alışı yapanlar dikkat! Koton mağazacılık halka arz oluyor…

Hisse alışı yapanlar dikkat! Koton mağazacılık halka arz oluyor…

Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Hisse fiyatı 30,50 TL olarak belirlenen Koton'un halka arzında 136 milyon 600 bin TL dağıtılacak.

Yatırımcılar için, "Koton halka arz kaç lot sunacak, bankaların elinde var mı, katılım endeksine uygun mu " sorularının yanıtlarını derledik. İşte Koton Mağazacılık'ın halka arzının detayları...

Koton halka arz detayları

Sermaye Piyasası Kurulu'nun bültenine göre Kurul, Koton Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ihale teklif başvurusunu onayladı. Halka arzının yaklaşık 4,1 milyar TL olarak açıklandığı Koton'un halka arzının büyüklüğü bireylere eşit olarak dağıtılacak.

Peki Koton'un halka arzı Kablo ne zaman kaç lot teklif edecek ve katılıma uygun mu ? İşte konuya ilişkin güncel bilgiler;

Koton'un halka arzına ait kitapların toplanma tarihleri henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili duyuru yapıldığında haberimize eklenecektir. 30,50 TL sabit fiyatla satılan Koton halka açık hissesinin fiyatı, T1 ve T2 kullanılamayacak.

Koton kaç lot verecek?

Koton Mağazacılık'ın halka arzı kapsamında hisseler bireylere eşit oranda dağıtılacak ve toplam 136,6 milyon lot dağıtılacak. Kişi başı dağıtılacak tahimini lot pay mikarı belli olduğunda haberimiz güncellenecek.

Koton halka arz hangi bankalardan alınabilecek?

Koton Mağazacılık halka arz İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. konsorsiyumunda gerçekleşecek. Aşağıdaki adımlar halka arzın hangi bankalarda gerçekleşeceğini belirleyecek. Koton Tekstil'in katılım endeksine uygun olup olmadığı henüz belli değil . Konuyla ilgili detaylar izahname onaylandıktan sonra belirlenecek.