Halkbank'tan Düşük Faizli taşıt Kredisi! Aylık 1.625 TL taksitle taşıt kredisi kampanyası başladı

Halkbank'tan Düşük Faizli taşıt Kredisi! Aylık 1.625 TL taksitle taşıt kredisi kampanyası başladı

2023 yılında bankalar vatandaşlara kredi musluklarını açtı. Ramazan bayramına araç ile girmek isteyen vatandaşlara yönelik Halkbank taşıt kredisi müjdesini duyurdu. Halkbank'tan Düşük Faizli taşıt Kredisi! Aylık 1.625 TL taksitle taşıt kredisi kampanyası başladı. Ayrıntılar haber detayımızda...

Halkbank'tan taşıt almayı düşünen müşterilerine yönelik düşük faizli ve uzun vadeli kredi imkanı duyurusu geldi.

Dolar kuru ve çip kriziyle birlikte sıfır araç tedariğinde zorluk çekildiği ve ikinci el araç fiyatları tavan yaptığı günlerde vatandaşlar neredeyse araç alması imkansız hale gelmişti.

Halkbank resmi sitesinden araç kredisi hakkında duyuru yayınladı.

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre; 

 Taşıt kredisi kampanyaları ile öne çıkan banka 48 aya kadar vadeli kredi paketinde başvuru ekranını açtı. 

HALKBANK DÜŞÜK FAİZLİ TAŞIT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Banka tarafından yapılan açıklamada başvuru şartları olarak "Kredi faiz oranlarından; Bankamızdan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, en az iki adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Bankamız kredi kartına sahip olan ya da onaylanmış kredi kartı bulunan, İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep eden müşterilerimiz ile Hayat Sigortası yaptırmayı,  krediye konu araç için HGS tanımlamayı, Kasko, Trafik sigortası yaptırmayı ilave olarak; BES, Her Şeye Hazırım Ferdi Kaza Sigortası, Cankurtaran Sağlık Sigortası, Riskli Hastalıklar Sigortası, Diyabet Destek, Kapsamlı Acil Sağlık Sigortası, 4 adet Ayakta Tedavili Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünlerinden en az üç tanesi tanımlayan müşterilerimiz faydalanabilecektir" ifadelerine yer verildi. 

HALKBANK ARAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ, EN UYGUN KREDİ VEREN BANKA HANGİSİ?

Halk Bankası araç kredisi paketinde aylık faiz oranı yüzde 1,59 olarak ilan edilirken 48 ay vadeli 50 bin TL taşıt kredisi paketinde aylık taksit tutarı 1.625 TL olarak gerçekleşecek. Kredi paketinde başvurular tüm Halkbank  şubeleri üzerinden yapılabileceği gibi internet sitesi ve şubesi üzerinden yapılabilecek. En uygun kredi faiz oranı veren bankalar arasında Halkbank ilk sırada yer alırken araba markaları ise 12 ay vadeli gibi kısa vadeli kredi paketlerinde faizsiz ya da yüzde 0.99 faiz oranı ile kredi verebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.