Emeklilere 12.000 TL’lik Devlet Destekli ödeme! Emekli maaşlarını alanlar O Bank’tan ödemelerini alabilir....

Emeklilere 12.000 TL’lik Devlet Destekli ödeme! Emekli maaşlarını alanlar O Bank’tan ödemelerini alabilir....

Emeklilere 12.000 TL’ye kadar Devlet Destekli ödeme müjdesi verildi. Emekliler o bankaya giderek ilgili ödemeyi hesabına aktarabilir. Emeklilere özel sunulan destek ödemesi ile ilgili detaylar işte sizlerle....

Emekliler, ekonomik sıkıntılarını hafifletecek destek fırsatlarına bir yenisi daha eklenirken, devlet destekli ödeme ile ilgili ilk açıklama Ziraat ve İş Bankasından geldi. İki dev Banka de 12 bin TL’ye kadar olan destek ödemesi ile ilgili resmi siteleri üzerinden tek tek paylaşımda bulundu.

Ziraat ve İş Bankasından emeklilere ödeme

Emeklilerin hayat standartlarını iyileştirmelerine adına hayata geçirilen yeni destek paketi ile ilgili ilk açıklama Ziraat ve İş Bankasından geldi. İki dev banka, tarafından yayınlanan kampanya duyurusundan elde edilen bilgilere göre, milyonlarca emekliye 12.000 TL’lik nakit avans imkanı sunulacağı bilgisi yer alıyor. Emekliler için önemli bir fırsat olarak değerlendirilen söz konusu ödeme, düşük faizli olarak sunulması ekstra avantaj sunuyor.

Ziraat ve İş Bankası tarafından sunulan emeklilere özel nakit avans kampanyası dahilinde yer alan avantajlardan yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, banka ile iletişime geçerek bu ayrıcalıktan kolaylık yararlanabilir.

Nakit avans kampanyasının detayları

Mali zorluklarla karşı karşıya kalan ve borç yükü karşısında ne yapacağını bilmeyen, milyonlarca emekliyi ekonomik olarak rahatlaması için hazırlanan nakit avans kampanyası ile ilgili detaylar ise şu şekilde;

12.000 TL’ye kadar Emekli Kredisi/ Nakit Avans için başvuruda bulunmak isteyen emekli vatandaşlar, başvurularını banka şubelerinden bizzat giderek yapabileceği gibi, bankanın resmi web sitesi veya mobil cep şubeleri üzerinden online olarak yapılabilir.

Nakit avans kampanyası dahilinde sunulan avantajlardan yararlanmak isteyen emeklerden bankalara göre bazı şartlar talep edilmektedir.

Bunların arasında en önemli şart ise kredi notunun belirli bir seviyenin üzerinde olması. Bu ve bunun gibi şartları yerine getiren her emekli tercih etmiş olduğu banka ile iletişime geçerek emekliler için özel olarak hazırlanan devlet destekli nakit avans kampanyasından yararlanabilir.

Devlet Destekli Ödeme programları, ekonomik olarak zor durumda olan emeklilere büyük fırsat olarak dikkatleri çekiyor.