Emekli olup arabası olanlar o ücreti ödemeyecek!

Emekli olup arabası olanlar o ücreti ödemeyecek!

Ziraat Bankası’nın yapmış olduğu açıklamada tek koşul olarak ‘İlk defa emekli maaşı alacak müşteriler’ ifadesi kullanıldı. Açıklamada Ziraat Bankasını tercih edecek emeklilerin bir sene boyunca geçerli olacak fırsatlardan hemen yararlanabileceğini belirti

Geçim konusunda sıkıntı yaşayan emeklilere güzel bir müjde geldi. Arabası olan emekliler bundan sonra Hızlı Geçiş Sistemi’nde (HGS) alt limit fiyatlarını ödemek mecburiyetinde kalmayacak. Bir banka, emekli müşterileri için özel bir kampanya yaptı ve bu kampanyaya bağlı olarak emekli maaşı müşterileri için 12 bin TL promosyonun yanı sıra ücretsiz HGS hizmeti verilecek. Promosyon kampanyasının ek hizmetlerinden faydalanmak isteyen emeklilerin, emekli maaşlarını Ziraat Bankası’na taşımış olmaları ve 3 senelik maaş promosyonu sözleşmesi imzalamaları gerekecek.

Ziraat Bankası emekli promosyon rekabetinde HGS hizmeti ve özel kampanyalı mevduat hesabı faizi sunup bambaşka yeni bir kulvara imza attı.

Ziraat Bankasından emekliler için jest

Yapılan değişiklikle beraber, 1. Sınıf HGS ürünlerinin köprü ve otoyol geçişlerinde bakiye yetersizliğinin engellenmesi hedeflendi. Otomatik yükleme tutarı olarak da 175 TL olarak güncellenmesi ile beraber arabası olan emeklileri mutlu edecek HGS haberi Ziraat Bankası’ndan verildi. Emekliler için yapılacak olan promosyon uygulamalarında rekabete Ziraat Bankası, promosyon tutarı artışının yanı sıra arabası olan emekliler için özel olarak bazı ücretsiz hizmetler de sağlanacağının da haberini verdi. Bu konuda yeni yapılan değişiklik olan yeni mevduat hesabı özel kampanyalara sahip olacak.

Emekli kampanyalarında hangi hizmetler verilecek

Vadeli mevduat faizleri için yeni oranlar: Ziraat Bankası’nın kampanyasından faydalanmak için en yakın şubeye gitmenin haricinde Ziraat Mobil veya İnternet Bankacılığı’nın kullanıp vadeli mevduat hesabı açtırabilecek. HGS hizmeti: Ziraat Bankası, ilk defa emekli olan ve maaşını bankadan alacak olan müşterilere özel olarak ücretsiz HGS etiketi hizmeti sunacak. HGS etiketinizi en yakın şubeye başvurup alabilirsiniz. Kiralık kaza indirimi: Kasa kiralamak isteyen emekliler için kazalar yüzde 25 oranında indirim yapılıp kiralanacak. Ücretsiz havale EFT FAST: Müşteriler dijital kanallar aracılığıyla yapmış oldukları Havale-EFT-FAST işlemleri için herhangi bir ücret ödemeyecek.