Canan Karatay'ında favorisi olan bu kürü uygulayanlar hastalık yüzü görmüyor…

Canan Karatay'ında favorisi olan bu kürü uygulayanlar hastalık yüzü görmüyor…

Yaz ve kış aylarında çoğu kişi hasta olmaktadır. Ama Canan Karatay buna da bir çözüm bulmuş gibi görünüyor. Merak edilenlerin daha fazlası haberimizde…

Canan Karatay, sık sık karşılaştığımız bir doktordur aslında. Şimdiye kadar verdiği tüm tüyolar ve tarifler şaşırtacak şekilde işe yaramıştır…

Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için yapılması gerekenler

Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmek için dengeli ve düzenli beslenmek son derece önemlidir. Dengeli ve düzenli beslenmenin yanı sıra, kişiye fayda sağlayacak tedavilerin uygulanması da son derece önemlidir. Bu çarelerden birini açıklayan Canan Karatay, şunları söyledi:

“Çocukluğumdan beri içiyorum. Bu ilacı düzenli olarak içerek vücudunuzu temizleyebilirsiniz. Limon suyu şüphesiz vücudu temizleyen ve vücuttaki toksinlerin atılmasına katkı sağlayan formüllerden biridir. İşte limonlu suyun az bilinen etkili faydaları…

limonun içerdiği asit, besinlerin parçalanmasına katkıda bulunarak sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olur. Özellikle yaşlandıkça midedeki düşük asit seviyesini nötralize eder. Su ihtiyacını karşılamada son derece başarılı.

Kişinin daha fazla içmesini sağlayarak suyun tat düzeyini ve tüketilen su miktarını artırır. Sabahları limonlu su içmek metabolizmanızın çok daha hızlı çalışmasına yardımcı olur. Metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olan limon suyu, kilo verme sürecini hızlandırır. limon, içerdiği bileşenler sayesinde hastalıklara karşı bağışıklık sistemine katkıda bulunurken, güçlü bir antioksidan kaynağı olarak hücresel hasarı önler.

C vitamini açısından zengin olan limonu suya ekleyerek tüketmek, günlük C vitamini ihtiyacının kısmının karşılanmasına yardımcı olur. C vitamini vücudu hastalıklara karşı iyi korursa, enfeksiyon sorunlarının da çok daha kısa sürede ortadan kaldırılmasına yardımcı olur.

Vücuttaki potasyum bileşeni ile iletişim, yemek atıklarının taşınması ve kan basıncının düzenlenmesi gibi birçok olay meydana gelirken, limonlu su tüketimi organizma için gerekli olan potasyumu sağlar.

Limonlu su tüketmek böbrek taş oluşumunu da engeller . Bir bardak limonlu su gün içinde çok daha sağlıklı çalışmaya katkıda bulunur, ayrıca gün içerisinde hazımsızlık ve yorgunluk gibi sorunların önlenmesine de yardımcı olur.

Uyarı: Yukarıdaki bilgiler genel bilgidir; herhangi bir yan etki yaşamamak için tüketmeden önce uzmanınıza danışmayı unutmayın.