2024 seçim ücretleri sandık görevlilerine ne zaman ödenecek?

2024 seçim ücretleri sandık görevlilerine ne zaman ödenecek?

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde sandık görevlisi olarak yer alan vatandaşlar, merakla seçim paralarının ne zaman yatacağını bekliyor. İşte, 2024 seçim ücretlerinin ödeme tarihleri ve detayları...

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenen ücretler

Yerel seçimlerde sandık görevlisi olarak hizmet verenlerin merakla beklediği seçim paraları, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenen ücretler doğrultusunda ödenecek. 2024 yılında gerçekleştirilen yerel seçimler için sandık görevlisi ücretleri şu şekildedir:

Görev

Ücret

Sandık Kurulu Başkanı

2.947 TL

Sandık Memuru

2.088 TL

Partili Üye

1.044 TL

Bina Sorumlusu

2.936 TL

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alan sandık görevlilerinin ücretlerinin ne zaman yatacağı henüz resmi olarak duyurulmadı. Ancak, seçim sonrası hesaplanması ve işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte, ödemelerin önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde görev alan sandık görevlileri için beklenen seçim paraları, yakın bir zamanda ödenecek. YSK tarafından belirlenen ücretler, görevlilere hizmetleri için hak ettikleri miktarda ödeme yapılmasını sağlayacak. Herhangi bir güncelleme veya duyuru olduğunda, ilgili kişilerin haberdar olması sağlanacak.

Formun Üstü