Ücretli Öğretmenler Kadroya Alınmalı
Artık Ücretli Öğretmenler yıllarca süren kadroya alınma hakkını savunmaktan bıkmamış usanmamış iken buna kulaklarını tıkayan, sessiz kalan bir hükümet ve bakanlık bulunmaktadır.
Ücretli öğretmenlerimiz kadroya alınmayarak her gün hakları yenmekte hak mücadeleleri de gittikçe artmaktadır.
Burada Ücretli Öğretmenlerimiz kadro haklarını alana kadar her platformda haklarını sonuna kadar aramalı yazılı, görsel basın ve tüm idari aktörler ve yetkililer nazarında hakkını aramalı, sesini gür bir eda ile duyurmalıdır. Şayet Ücretli Öğretmenlerimiz kadro alana kadar mücadele etmez pes ederse ezilmekten, hakkını kaybetmekten kurtulamayacaktır.
Tüm Ücretli Öğretmenlerimiz kadroya kavuşana kadar başta Sayın Cumhurbaşkanı, Milli Eğitim bakanlığı ve tüm siyasi aktörlere ulaşarak kadro hakkına kavuşana kadar mücadele etmelidir. Ayrıca tüm Ücretli Öğretmenlerimiz hukuki yollardan haklarını aramalıdır.
Bunca fedakarlıkla ali cenab mücadele ederek görevini başarılı bir şekilde yerine getiren tüm ücretli öğretmenlerimizin kadro sonuna kadar haklarıdır ve biran önce kadroya alınmalıdırlar.
Umarız başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere gerek bakanlık, muhalefet partileri ve tüm aktörler bu haksızlık ve hukuksuzluğun biran önce ortadan kaldırılarak tüm Ücretli Öğretmenlerimiz kadroya alınırlar.
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.