Tefenni'de İstiklal Marşı'nın 100. Yılına Özel Program

Tefenni'de İstiklal Marşı'nın 100. Yılına Özel Program

Ünlü Tiyatro Sanatçısı, Sayın Ahmet YENİLMEZ, Tefenni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonuyla canlı yayınla "KORKMA" adlı Tiyatro oyununu sergiledi.

Canlı yayın bitiminde Tefenni Kaymakamı Sayın Mustafa Caner CULUKAR hediye takdiminde bulunarak "Böyle güzel bir Tiyatro oyunu üzerine söylenecek çok söz kalmadı ancak bir miktar gönül tellerimize dokundunuz, sonra duygulandık, en sonunda da umutlandık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzdeki değerli arkadaşlarımıza ve Sayın Ahmet YENİLMEZ'e yoğun programları arasında bizleri kırmayarak, ilçemize teşrif ettikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Yasin ARSLAN ise "İstiklal Marşımızın 100. Yılına yakışacak bir program gerçekleştirdik. İzleyen herkes tarafından takdir topladı. İnşallah salgınında sonlanmasıyla benzer programları ilçemizde bizzat Kaymakamlığımızın salonunda gerçekleştireceğiz. Her alanda olduğu gibi bu programda da bize desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız başta olmak üzere, organizasyonda emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.