Halkbank'tan nisan ayına özel market alışverişi kampanyası!

Halkbank'tan nisan ayına özel market alışverişi kampanyası!

Halkbank, Nisan ayında market alışverişi yapacak müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde 100 TL ParafPara kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Detaylar haberimizde!

Halkbank market alışverişi kampanyası

Nisan ayının son günlerine kadar devam edecek olan market alışverişi kampanyası, Halkbank tarafından duyuruldu. Kampanya, müşterilerin yurt içinde market alışverişlerinde ParafPara kazanmalarını sağlıyor.

Kampanya detayları

Halkbank'ın açıklamasına göre, 15 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında yapılacak 750 TL ve üzeri dördüncü market harcamasında 100 TL ParafPara kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için Paraf Mobil uygulamasında bulunan "Hemen Katıl" butonuna tıklamanız veya "MARKET" yazıp 3404'e SMS göndermeniz gerekiyor.

Nasıl katılabilirsiniz?

Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken oldukça basit. Paraf Mobil uygulaması veya SMS yoluyla başvuru yaparak kampanyaya dahil olabilirsiniz. Bir kartla katılım yapıldığında, tüm kartlarınız otomatik olarak kampanyaya dahil olacaktır.

Halkbank, Nisan ayında sadece market alışverişleri için değil, farklı sektörlerde yapılacak alışverişlerde de indirim ve ParafPara fırsatları sunuyor. Kampanyalara ve detaylı bilgilere Halkbank'ın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Halkbank'ın Nisan ayına özel market alışverişi kampanyası, müşterilere ekonomik ve avantajlı alışveriş imkanı sunuyor. Kampanyadan faydalanarak market alışverişlerinizde ParafPara kazanabilir ve avantajlı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.