Elektrik, su, doğalgaza otomatik talimat verenler dikkat!

Elektrik, su, doğalgaza otomatik talimat verenler dikkat!

Birçok kişi yoğun yaşantısının ardından, elektrik, su, doğalgaz gibi faturala otomatik ödeme talimatı vermektedir. Birçok kişiyi ilgilendiren bu haberin detayları haberimizde…

Devletten gelen bir haber ile otomatik talimatı veren vatandaşlar büyük hayal kırıklığı yaşadı. Bu yöntem ile faizlerden kurtulabilirsiniz…

Az fatura ödeme yöntemi

Yoğun iş temposu yüzünden çoğu vatandaş faturalarına otomatik ödeme talimatı vermiş durumdadır. Bu durumda da birçok kişi otomatik fatura talimatından kesilen faizleri nasıl en aza indirebilirim? Sorusunun cevaplarını araştırmakta.

Son zamanlarda karşımıza sıklıkla çıkan kredi kartı faizleri oldukça yükselmiş durumdadır. Bu sebeple de otomatik fatura talimatı veren vatandaşlarda bu durumdan etkilenmektedir. Eğer faiz ödemek istemiyorsanız, kredi kartını bir kenara bırakarak çek hesabı ile ödeme yapabilirsiniz.

Bu sayede kredi kartı faizlerinden kurtulabilir veya bunu en aza indirebilirsiniz. Yine aynı şekilde kredi kartları yerine otomatik fatura talimatlarını banka hesaplarınızdan vererek, faiz ödemekten kurtulabilirsiniz.

Otomatik fatura talimatlarınızı iptal ederek, kesim tarihi ve ödeme tarihleri arasında daha da az bir ödeme çıkarabilirsiniz. Yine aynı şekilde kredi kartları ya da banka kartları SGK prim ödemeleri yaparak, %3 oranında bir düşüş elde etmiş olabilirsiniz.

Kredi kartları ya da cari kartlar ile yapılmakta olan otomatik fatura talimatlarında ekstra ödemelerinin kaçırılması gerekmekte. Açıklamak gerekirse, tarih kaçırıldığı zamanda faizler işlemeye devam eder ve sizlerden bu sebepten faturanızdan daha da yüksek Mevlalarda ödemeler yapmak durumunda kalırsınız.