Öğretmenler Dikkat! 3 Oturum Sınavda Görev Alma Fırsatı!

Öğretmenler Dikkat! 3 Oturum Sınavda Görev Alma Fırsatı!

AÖF sınavlarında görev almak isteyen öğretmenlerin, online platform üzerinden başvurularını tamamlamaları için son tarih 6 Mayıs 2024 olarak belirlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) personeli olan öğretmenler, 2023-2024 yılı bahar dönemi Açık Öğretim programları (AÖF) merkezi sınavlarında görev alma imkanı yakaladı.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından 25 ve 26 Mayıs 2024 tarihlerinde üç oturum halinde gerçekleştirilecek sınavlarda görev almak isteyen öğretmenler, 6 Mayıs 2024 tarihine kadar online platform üzerinden başvurularını tamamlayabilir.

Sınav Görevine Başvuruda Son Tarih Yaklaşıyor!

AÖF sınavlarında görev almak isteyen öğretmenlerin, online platform üzerinden başvurularını tamamlamaları için son tarih 6 Mayıs 2024 olarak belirlendi. Başvuruların son gününe yaklaşılması nedeniyle, görev almak isteyen öğretmenlerin en kısa sürede başvurularını tamamlamaları tavsiye edilir.

Sınav Oturum Saatleri:

  • 25 Mayıs Cumartesi: Sabah 09:30, Öğleden Sonra 14:00
  • 26 Mayıs Pazar: Sabah 09:30

Başvurular Nasıl Yapılır?

AÖF sınavlarında görev almak isteyen öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden online platformu kullanarak başvurularını tamamlayabilir. Başvuru işlemleriyle ilgili detaylı bilgi için MEB'in resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.