40'lı tuvalet kağıdı yarı fiyatına satışta! İnsanlar bu fiyat için resmen birbirini ezdi!

40'lı tuvalet kağıdı yarı fiyatına satışta! İnsanlar bu fiyat için resmen birbirini ezdi!

Son zamanlarda meydana gelen fiyat artışı sebebiyle insanlar bazı şeyleri marketten almaya zorlanmaktadır. Çoğu kişi indirim günlerini takip etmektedir.

Son zamanlarda gelen zamlar sadece temel ihtiyaçlara değil diğer her şeye uygulanmaya başlamaktadır. En çok zam gelen temel ihtiyacın başında ise tuvalet kağıdı gelmektedir. Tuvalet kağıdına gelen zamlar sonrasında bir indirim geleceği bilgisi vatandaşlar ile paylaşıldı. Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirim yapılacağı bilgisi iletilmektedir. Peki, Tarım Kredi Kooperatif marketinde hangi markalar indirime girdi? Ne kadar indirim yapıldı? Tarım Kredi Kooperatif marketi nedir? Ne zaman kuruldu? İşte bütün detaylar..

Tarım Kredi Kooperatif marketinde hangi markalar indirime girdi? Ne kadar indirim yapıldı?

Uzun zamandır adından söz ettirmeyi başaran Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde büyük bir indirim yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan indirimin 15 Nisan gününe kadar süreceği iletildi. Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin yaptığı açıklamaya göre birçok ürüne indirim yapıldı. Ancak en çok dikkat çeken ürün ise tuvalet kağıdı oldu. Tuvalete kağıdına yapılan indirim ise şu şekilde açıklanmaktadır. Solo marka 40’lı tuvalet kağıdı 240 TL’den 179 TL’ye düştü. Familia marka 40’lı tuvalet kağıdı ise 209.90 TL’ye düştü. Solo marka 16’lı kağıt havlu ise 119.90 TL’ye düştü. Tuvalet kağıdına yapılan bu büyük indirim kısa zamanda dikkat çekti.

Tarım Kredi Kooperatif marketi nedir? Ne zaman kuruldu?

Tarım kredi kooperatif marketleri Tarım ve Orman bakanlığına aittir. Tarım Kredi Kooperatifleri 1 milyonun üzerindeki çiftçi ortakları ile tarımsal faaliyetler için her türlü ihtiyacı sağlayarak üretime katkıda bulunmayı, kooperatifçilik ilkeleri çerçevesinde dayanışmayı ve Türk tarımı ile ekonomiye hizmet etmeyi amaçlamaktadır. Genel merkezi Ankara’da bulunan Tarım Kredi Kooperatif marketleri 1972 yılında kurulmuştur. 1975 ve 1976 yıllarında Tarım Kredi Kooperatifleri bölge birliklerinin, 1977 yılında ise Merkez Birliğinin kurulmasıyla bağımsız bir kuruluş olmaktadır.