Son zamanlarda giderek popüler hale gelen sokak röportajları YouTube üzerinden çok fazla etkileşim almaktadır. Bahsi geçen etkileşimlerden ötürü de YouTube üzerinden yayın yapan kişiler bu alana ciddi anlamda eğilmektedirler.

Sokak Röportaj2Ayrıca sırf daha fazla etkileşim alarak gelir elde etmek amacıyla belli siyasi görüşlere adeta saldırıda bile bulunabiliyor. Ancak yaşanan küçük çaplı kavgaların bir de internet ortamına büyük yansımaları oluyor. Konuyla ilgili olarak MHP Kayseri Millet Vekili İsmail Özdemir basın kartı olmayan kişilerin röportaj yapmaması gerektiğini ifade etti.

SON DAKİKA: CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Cenaze Töreninde Saldırı SON DAKİKA: CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Cenaze Töreninde Saldırı

SokakMilliyetçi Hareket Partisi İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, "Son yıllarda artan şekilde, 'sokak röportajı' adı altında yapılan bazı faaliyetler, gerçekte önceden hazırlanmış senaryolarla ve mizansenlerle organize edilmektedir. Bu tür röportajların bilhassa sosyal medya üzerinden yürütülen türleri, herhangi bir basın kuruluşuna bağlı olmayan veya basın kartı bulunmayan kişiler tarafından gerçekleştirilmektedir." dedi.