Eczacılar Da Ekonomik Destekten Yararlanmak İstiyor

Eczacılar Da Ekonomik Destekten Yararlanmak İstiyor

Kamuajans.com – Tüm Eczacı İşverenler Sendikası Genel Başkanı Nurten Saydan:- "Kovid-19'lu hastalarla en çok yüz yüze gelen meslek grubuyuz. Ekonomik anlamda da en çok biz etkilendik. Destek programında eczacılar bulunmuyor. Söz konusu ekonomik destekten yararlanabilmek için Ticaret Bakanlığına başvuruda bulunduk"

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Nurten Saydan, "Kovid-19'lu hastalarla en çok yüz yüze gelen meslek grubuyuz. Bu süreçte 45 meslektaşımız hayatını kaybetti. Ekonomik anlamda da en çok biz etkilendik. Buna rağmen destek programında eczacılar bulunmuyor. Söz konusu ekonomik destekten yararlanabilmek için Ticaret Bakanlığına başvuruda bulunduk." ifadesini kullandı.

Saydan, yazılı açıklamasında, Kovid-19 salgınının Türkiye'de ticari hayatın üzerindeki olumsuz etkilerini hafifletebilmek için devletin, 133 farklı meslek grubundan çok sayıda işletmeye destekte bulunduğunu belirtti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile en çok yüz yüze kalanlar arasında eczane eczacılarının olduğunu aktaran Saydan, şunları kaydetti:

"Kovid-19'lu hastalarla en çok yüz yüze gelen meslek grubuyuz. Bu süreçte 45 meslektaşımız hayatını kaybetti. Ekonomik anlamda da en çok biz etkilendik. Buna rağmen bu destek programında eczacılar bulunmuyor. Söz konusu ekonomik destekten yararlanabilmek için Ticaret Bakanlığına başvuruda bulunduk."

aa

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.