Huzurevlerine personel alımı başladı! Üstelik personel alımları KPSS şartsız...

Huzurevlerine personel alımı başladı! Üstelik personel alımları KPSS şartsız...

İŞKUR, birçok kadro üzerinden, huzurevleri için KPSS şartsız personel alımı ilanı yayınlayarak, kamuoyuna duyurdu. İşte sizlerle KPSS şartsız personel alımları ile ilgili bilgiler...

Huzurevi bünyesinde yaşanan personel eksikliğini gidermek adına İŞKUR aracılığıyla personel alımı duyuldu. “Peki Huzurevi personel alımları hangi kadrolarda yapılacak? Personel alımları için başvuru şartları neler?” gibi soruların yanıtları ve daha fazlasını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Personel alımları hangi branşta yapılacak?

İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilandan elde edilen bilgilere göre, huzurevlerinde görevlendirilmek üzere alımı yapılacak kadro listesi şu şekilde yer alıyor;

  • Temizlik Görevlisi,
  • Fizyoterapist,
  • Klinik Destek Elemanı (Hastane),
  • Sosyal Hizmet Uzmanı,
  • Aşçı Yardımcısı,
  • Hemşire,
  • Beden İşçisi (Temizlik),
  • Hemşire Yardımcısı,
  • Aşçı Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı
  • Diğer Sağlık Personeli Hasta Bakıcısı

Personel alımları için talep edilen şartlar neler?

İŞKUR aracılığıyla yayınlanan ilana başvuru yaparak istihdam sağlamak isteyen adaylardan talep edilecek olan şartlar şu şekilde;

Huzurevi için yayınlanan personel alım ilanına başvur yapmak isteyen adayların, İŞKUR’a kayıtlı olması gerekmektedir. İŞKUR’a kayıtlı olmayan adaylar, İŞKUR’un https://esube.iskur.gov.tr/ adresine giriş yaparak, İŞKUR-e şubeye üzerinden üyelik işlemlerinin tamamlayabilir.

İŞKUR üyelik işlemlerinin tamamlayan adayların, en az ilkokul düzeyinde eğitim seviyesine sahip olması ve aynı zamanda da her ilan detayında yer alan özel şartları yerine getirebilmesi talep edilecektir.

Yaşlılarla ilişkileri daha kuvvetli onlarla, iyi bir şekilde iletişim kurabilme ve onlarla empati yeteneğine sahip olması gerekmektedir.

Ayrıca, yaşlılara birebir hizmet veren, çalışanların daha sabırlı olması aranan şartlar arasındadır.

Tüm bunlara ek olarak, adayların başvurduğu görevi tam ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi, görevini yapmasına engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık problemi bulunması da aranan şartlar arasındadır.

Erkek adayların, askerlikle ilişiği bulunmaması (askerlik çağına ulaşmamış olmak, askerlik görevini tamamlamış olmak veya askerlik görevini ertelemiş olmak.)

Yukarıda belirtilen şartları taşıyan adaylar İŞKUR, aracılığıyla yayınlanan Hasta ve Yaşı Bakım personel alım ilanı için gerekli bilgilere aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilir.

İŞKUR, Hasta ve Yaşı Bakım personel alım ilanı