Öğretmenler dikkat! Görevde Yükselme Yazılı Sınavı ile ilgili resmi yazı

Öğretmenler dikkat! Görevde Yükselme Yazılı Sınavı ile ilgili resmi yazı

Öğretmenler dikkat! Görevde Yükselme Yazılı Sınavı ile ilgili resmi yazı

Milli Eğitim Bakanlığının Görevde Yükselme Yazılı Sınavının Başvuruları hakkında yeni gelişme! Son başvuru tarihi 7 Haziran, İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı, Görevde Yükselme Yazılı Sınav Başvurularını MEBBİS üzerinden başlattı. Yazılı sınav internet başvurusu ve onay süreci başvuru tarihinin son günü yani 07/06/2023 tarihine saat 18.00’a kadar. devam edecek.

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada başvuru süreci ile ilgili şu açıklama yapıldı:

"Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüğü için 9 Temmuz tarihinde yapılacak görevde yükselme yazılı sınavı için internet üzerinden başvuru ve onay süreci başladı. 29 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında yapılacak başvuruların onay süreci son gün saat 18.00'de tamamlanacak.

Görevde yükselme yazılı sınavına katılacak adaylar meb.gov.tr internet adresinde 9 Haziran'da ilan edilecek. Sınav giriş belgeleri, 26 Haziran tarihinde yayımlanacak. Görevde yükselme sınavı 9 Temmuz'da yapılacak olup sınav sonuçları ise 4 Ağustos tarihinde açıklanacak.

Görevde yükselme ve unvan değişikliği kapsamında yapılacak sınavda, şube müdürlüğü kadrosu için 400, şeflik için 2 bin, memurluk için 3 bin ve saymanlık için de 57 kontenjan belirlendi."

Yazılı Sınav takvimi şöyle:

detail-photo-fancybox-1

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum