En az lise mezunu olmanız yeterli! İŞKUR, bekçi alım ilanı yayınladı!

En az lise mezunu olmanız yeterli! İŞKUR, bekçi alım ilanı yayınladı!

Çarşı ve mahalle bekçisi alımlarıyla ilgili, iş ilanı arayanlara müjde İŞKUR’dan geldi. Geniş istihdam fırsatı sunan, “Bekçi” alımları için başvuru şartları ve başvuru işlemleriyle ilgili bilgiler işte sizlerle...

Türkiye’nin birçok ilinde çalışma imkanı sunan personel alımlarıyla bilgileri Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesi üzerinden bekçi alım ilanı yayınlayarak, kamuoyuna duyurdu. Peki bekçi alımları için başvuru işlemlerini nasıl yapılabilir? Bekçi alımı ilanlarına nasıl ulaşılabilir?

İŞKUR bekçi alım ilanı yayınladı!

Geniş istihdam fırsatı sunan, “Bekçi” alımları için resmi internet sitesi üzerinden bekçi alım ilanı yayınlayarak, kamuoyuna duyuran İŞKUR’un personel alımlarının Türkiye’nin birçok ilinde gerçekleşeceği bilgisine ulaşıldı.

Bekçi alımı için başvuracak adaylardan talep edilecek temel şartlar şunlar;

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve 18 ile 31 yaş aralığında olması aranan temel şartlar arasındadır.

Ayrıca, en az lise mezunu olması ve en az 167 cm boyunda olması, 18 ile 27 arasında bir beden kitle indeksine sahip olması gerekmektedir.

Her adayın Askerlik görevini tamamlamış olması ve adli sicil kaydının bulunmaması da aranan şartlar arasındadır.

Ayrıca, her adayın bekçi alımları için başvurdukları il sınırları içerisinde, en az bir yıl ikamet etmiş olması aranan şartlar arasındadır.

Tüm bunlara ek olarak kamu haklarından mahrum edilmemiş olması gibi şartlar talep edilecektir.

Belirlenen kriterlere uygun her aday, Çarşı ve Mahalle Bekçi ilanına başvuru yaparak istihdam fırsatı bulabilir.

Başvuru işlemleri nasıl yapılabilir?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesi üzerinden bekçi alım ilanı yayınlayarak kamuoyuna duyurduğu, bekçi alımı ilanların, İŞKUR’un online platformu üzerinden gerçekleşmesi gerektiğini açıkladı. Adaylar, aşağıdaki link üzerinden geniş istihdam fırsatı sunan, “Bekçi” alımları için başvuruda bulunabilir.

İnşaat ve İşyeri Bekçi Alım İLANI

Çarşı ve Mahalle Bekçi Alım İLANI

Adaylar yukarıda yer alan link üzerinden Türkiye’nin birçok ilinde istihdam imkanı sunan personel alımları ile ilgili daha kapsamlı bilgilere ulaşılabilir.