EKPSS sınav giriş belgelerine ulaşabilirsiniz! Belgeler erişime açıldı!

EKPSS sınav giriş belgelerine ulaşabilirsiniz! Belgeler erişime açıldı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM), 28 Nisan 2024 tarihinde yapacağı 2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na başvuran adayların sınava giriş belgelerine ulaşım açıldı. İşte detaylar…

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından engelli vatandaşlar için yapılması beklenen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na ilişkin detaylar merak ediliyordu. Bu sınava katılacak olan adaylar sınav giriş belgelerine nereden ulaşacaklarına ilişkin araştırmalarını sürdürüyor.

ÖSYM belgeleri yayınladı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)’nin 28 Nisan 2024 tarihi ile gerçekleştireceği Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na sayılı günler kala vatandaşlar sınav giriş belgelerine dair yayınlanan detayları bekliyordu.

ÖSYM’nin resmi internet sitesinde, 2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (2024-EKPSS) giriş belgeleri uzun süren bekleyişin ardından başvuru yapan vatandaşların erişimine açıldı. Siteden yayımlamış olduğu duyuruya göre, 28 Nisan'da gerçekleşmesi beklenen 2024-EKPSS'ye başvuran adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Heyecanlı bekleyişin ardından, 2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na girecek olan adayların sınava katılacakları bina ve salonlar belirlenirken adaylar girecekleri binaları önceden tespit etmek adına site üzerinden belgelere erişim sağlıyor.

Adaylar sınav giriş belgesini nereden alacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)’nin engelli olan vatandaşlar için özel olarak düzenlediği 2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı 28 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Bu sınava girmek için başvuruda bulunan adaylar uzun bir bekleyişin ardından sınava girecekleri salon ve binaları artık öğrenebilecekler.

ÖSYM’nin resmi internet sitesinde tüm adaylar için belirlenen bina ve salonlar netlik kazanırken adaylar sınava girecekleri yerleri öğrenmek için giriş belgelerine erişim sağlamak istiyorlar. Bu konuda araştırmalar sürerken adayların giriş belgelerine erişim sağlayacağı site belirlendi.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden edinebilecek. Sınava girerken bu edindikleri giriş belgesini de yanlarında bulundurmaları gerekiyor.