500 Bin Konut Projesi Başvuruları T.C. Kimlik Numarasına Göre Yapılacak
500 bin sosyal konut projesi için başvurular e-devlet üzerinden alınacak
Ev Sahibi Türkiye konut projesi kapsamında inşa edilecek 500.000 sosyal konut başvuruları için vatandaşlar bu gün sayıyor. Söz konusu proje vatandaşlara ev sahibi yapmakla kalmayacak aynı zamanda piyasadaki konut talebini dengeleyecek. 500.000 adet konutun bir anda arz edilmesinden ötürü piyasanın taleplerinin önemli bir ölçüde karşılayacağı öngörülüyor. Bu da kiraların ve konut fiyatlarının düşüş eğrisine girmesini sağlayacak.
500.000 konut projesi olarak adlandırılan Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihindeki en büyük sosyal konut projesi kapsamında yapılacak olan başvuruların başlayacak olmasından ötürü başvurularda ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Başvuruların e-devlet safhası T.C. Kimlik Numarasının son hanesine göre yapılacak.
E-Devlet Başvuruları 5 gün için T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre yapılacak
1. gün
10/11/2025 tarihinde T.C. Kimlik numarasının son hanesi "0" olan vatandaşlar başvuru yapacak
2. gün
11/11/2025 tarihinde T.C. Kimlik numarasının son hanesi "2" olan vatandaşlar başvuru yapacak
3. gün
12/11/2025 tarihinde T.C. Kimlik numarasının son hanesi "4" olan vatandaşlar başvuru yapacak
4. gün
13/11/2025 tarihinde T.C. Kimlik numarasının son hanesi "6" olan vatandaşlar başvuru yapacak
5. gün
14/11/2025 tarihinde T.C. Kimlik numarasının son hanesi "8" olan vatandaşlar başvuru yapacak

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz