Memur-Sen 3600 ek gösterge, yardımcı hizmetler ve sözleşmeliye kadro için yeni talepleri AK Parti'ye iletti

Memur-Sen 3600 ek gösterge, yardımcı hizmetler ve sözleşmeliye kadro için yeni talepleri AK Parti'ye iletti

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yaptığı açıklamada, 3600 ek gösterge, yardımcı hizmetler ve sözleşmeliye kadro konusunda yeni talepleri AK partiye ilettiklerini söyledi.

Genel Başkan Ali Yalçın'ın yardımcı hizmetler, 3600 ekgösterge ve sözleşmeliye kadro açıklaması şöyle:

Sözleşmeliye Kadro Düzenlemesinde Tarafımızdan Görülen Aksaklıkların Giderilmesi İçin Meclis Mesaimize Devam Ettik

1-Toplu Sözleşme kazanımımız olan “Sözleşmeli Personelin Kadroya Geçişi” düzenlemesi TBMM Genel Kuruluna indi.3+1’in mazeret tayininde geriye gidiş olmasın dedik.

2-AK Parti Grup Baş. @yilmaz_ismet58 ve Baş. Vekili  @mustafaelitas 'ı ziyaret ederek; 460 bini bulan söz. per. kadroya geçirilmesinin önemli olduğunu; beklentileri karşılayacak ilaveler yapılmasıyla kamu görevlileri nezdinde çok daha büyük bir memnuniyet üretileceğini aktardık.

3-Diğer taraftan, Memur-Sen'in kazanımı olan ek gösterge düzenlemesine ilişkin ivedi bir şekilde eklemeler yapılmasını, 1.dereceye gelen tüm kamu görevlilerine 3600 ek gösterge verilmesini,taz. yansıtma oranlarında düzenleme yapılmasını ve YHS'nin GİH'e geçirilmesini talep ettik.

4-Kadroya geçişte; 

•Yürürlük tarihinin esas alınmasını,

•Yerel Yönetimlerde 01/04/2019 sonrası işten çıkarılanların kapsama dahil edilmesini,

•4/C'den 4/B'ye geçenlerin hizmet sürelerinin dikkate alınmasını ve eğitim durumlarına uygun kadroya geçirilmesini istedik.

5-Amacımız, asli istihdam türünün kadrolu olması ve aile birliğinin sağlanmasıdır. Sözleşmeli personel düzenlemesinde odağa alınması gereken en önemli hususun ailelerin kavuşması olduğu görülmelidir.

6- Memur-Sen olarak Kanuna; •

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.