Hafize Gaye Erkan o ismi görevden aldı

Hafize Gaye Erkan o ismi görevden aldı
Hafize Gaye Erkan o ismi görevden aldı
Merkez Bankası Başkanlığı'na atanan Hafize Gaye Erkan, bankada ilk görev değişikliğini gerçekleştirdi ve İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden aldı.

Merkez Bankası Başkanlığı'na atanan Hafize Gaye Erkan, bankada ilk görev değişikliğini gerçekleştirdi ve İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden aldı. Gizem Uzuner'in kurumda kalıp kalmayacağı henüz netleşmedi.

GİZEM UZUNER KİMDİR
Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümü mezunu olan Gizem Uzuner, lisans eğitiminin bir kısmını Sofya’da MT&M College’da okudu.

Yüksek lisansını ise Bilgi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Financial Economics bölümünde tamamladı. Lisans eğitimi esnasında Amerika ve Yunanistan'da çeşitli şirketlerin finans departmanlarında çalıştı.

Türkiye’de ise Gedik Yatırım Holding Kaldıraçlı İşlemler Departmanı'nda ve Destek Menkul Değerler'de araştırma bölümünde görev aldı. Sermaye Piyasası Kurulu'nun yetkilendirmesiyle Türev Araçlar ve İleri Düzey lisanslarına sahip.

2015'de kadrosuna dahil olduğu Bloomberg HT’de Araştırma Müdürü olarak kariyerine devam etti. 2022 yılında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü olarak atandı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

1 Yorum