Bakan Açıkladı: Çok Yakında Başlıyoruz

Bakan Açıkladı: Çok Yakında Başlıyoruz
Kamuajans.Com – Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, noterlerin çalışma günleri ve saatlerinde değişiklik olacağını söyledi. Yakın zamanda ülkemizde de nöbetçi noter uygulamasını göreceğiz diyen Bakan Gül, sürecin ilk etapta nasıl ilerleyeceği noktasında da bilgi verdi.

Yakın zamanda ülkemizde de nöbetçi noter uygulamasını göreceğiz diyen Bakan Gül, sürecin ilk etapta nasıl ilerleyeceği noktasında da bilgi verdi.

Bakan Gül'ün yaptığı açıklama;

ilk olarak nöbetçi noter uygulamasına cumartesi ve pazar günleriyle başlanacak. Uygulamadan verim alınırsa, hafta içi belli saatlere kadar kapsamın genişletilmesi konusu gündemde olacak. 

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz