Alişan Bir Kez Daha Baba Oluyor

Alişan Bir Kez Daha Baba Oluyor

Kamuajans.com – Geçtiğimiz haftalarda geçirdiği trafik kazası ile gündeme gelen Alişan yıllar sonra tekrar döndüğü televizyon ekranlarına yeni programında Demet Akalın'ın partnerliğini yapıyor.

Yeni televizyon programına başlayan Alişan geçtiğimiz aylarda ailesi ile birlikte kötü bir trafik kazası geçirmiş kendisi, eşi ve çocuğu kazada yara almazken çocuklarının bakıcısı ise hafif şekilde yaralanmıştı. Kazada kusurlu bulunan Alişan'ın yüksek hız sebebiyle kaza yaptığı açıklanmıştı.

Bu kazanın yankıları sürerken bugün ki programda izleyicilerin karşısına çıkan Alişan olayı dile getirmezken eşi Buse Varol müjdeli haberi sevenleriyle paylaştı.

Alişan ile Buse Varol, dün evlerinin bahçesinde düzenledikleri cinsiyet partisinde belli olan bebeklerinin cinsiyetini bugün açıkladı. Buse Varol'un kırımızı mavi balonların ortasında acaba ne diyerek paylaşımı merak edilirken çiftin kız çocukları olacağı açıklandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.