Bütün Taahhütlerimizin Arkasındayız

Bütün Taahhütlerimizin Arkasındayız

kamuajans.com- MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, gündemdeki yerini koruyan emeklilikte yaşa takılanlar konusuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, "Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili de önümüzdeki süreçte orta yolun bulunacağını, özellikle çok şiddetli bir şekilde mağduriyet yaşayan emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımıza yönelik bir düzenleme yapılcağını umuyorum ve bekliyorum. Bu konuda da AK Parti ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yaşanan bir mağduriyet var, bu mağduriyetin giderilmesi gerekiyor.

Bizim arzumuz hemen yapılması ama AK Parti'nin bir iktidar sorumluluğu da var. Sayın Cumhurbaşkanımız emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili bütçeye gelecek yükü de açıkladı daha önce. Bunlar dikkate alınarak bir orta yol, bir mağduriyeti gidererek, en azından işsiz kalmış, prim sayısını doldurmuş, emeklilik yaşını bekleyen ortada kalmış insanlarımız var. Hiç olmazsa öncelikle bu kesimleri rahatlatacak bir düzenleme yapılabilir. Biz bu konudaki tekliflerimizi de AK Parti ile paylaşıyoruz. Ortada bir gerçek var, bir mağduriyet var. Bu mağduriyetin çözümü noktasında farklı yöntemler var. Orta yolun bulunması konusunda onların da bir düşüncesi var, bir çalışması var ama bu çalışma ne zamam olgunlaşır, ne zaman gündeme gelir, şuan için ben de bir şey diyemiyorum ama biz teklifimizi verdik. Teklifimizin de arkasındayız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.