İstanbulkart kullananlara bayram günü büyük sürpriz!  Giyim mağazası zinciriyle anlaştı!

İstanbulkart kullananlara bayram günü büyük sürpriz! Giyim mağazası zinciriyle anlaştı!

İstanbulkart kullanıcıları sadece kartlarını ulaşımda kullanmıyor. Mağazalarda, etkinliklerde ve ödemelerde kullanılan İspark kartının birçok avantajına tatil öncesi bir avantaj daha ekleniyor.

Bir giyim zinciriyle anlaşmaya varıldı . Yüzde yirmi indirimin tutarı satın alma işleminin ertesi günü karta iade edilir…

Kampanyadan yararlanmak için ne yapılır?

İstanbulkart kullanıcıları, DeFacto mağazalarından yapacakları alışverişlerde ödemenin %20'sini alacak. kampanyası boyunca tek kartla birden fazla kazanmanız mümkün.

Bu kampanya aracılığıyla elde edilebilecek maksimum ödül miktarı 200 TL olarak belirlenmiştir. Kampanya tüm aktif kart sahiplerine açıktır. Kazanılan ödül, alışverişin ertesi günü otomatik olarak ilgili İstanbulkart'a yüklenir. Ancak satın alma işlemi iptal edilirse kullanım hakkı kaybolacaktır.

Ödül, kartınıza İstanbulkart Mobil üzerinden veya NFC, şarj noktaları otobüslerdeki geçiş cihazlarından ayarlanabilir. Nakit olarak talep edilmesi mümkün değildir.

Kampanya katılım şartları

Kampanyadan faydalanabilmek için İstanbulkart açık rıza tercihlerinin aktif olması ve en az bir ticari elektronik iletişim yetkilendirmesinin olması gerekmektedir. Gerekli ayarlar İstanbulkart uygulaması veya resmi İstanbulkart web sitesi üzerinden yapılabilir. Daha fazla detaylı bilgi için İstanbul kart resmi sitesini ziyaret ederek gerekli tüm koşullara ulaşabilirsiniz. Çoğu kişiyi sevindiren bu haber, bayram üzeri iki kat mutluluk yaşamalarına neden olmaktadır.

Ekonomik duruma baktığımızda çoğu kişi bu fırsattan yararlanmaya can atacaktır. Bayramı ikiye katlayan bu haber, bayramlık alamayan kişilere müjde olacaktır.