Halkbank'tan benzeri görülmemiş kampanya! Sayılar ikiye katlandı ve müşteri sayısı rekor kırdı…

Halkbank'tan benzeri görülmemiş kampanya! Sayılar ikiye katlandı ve müşteri sayısı rekor kırdı…

Tüm emeklilerin gözü hangi bankaların ne kadar promosyon vereceği üstündedir. Bir çok banka yarış halindedir. Emeklilere özel olarak başlatılan promosyon kampanyası, Halkbank tarafından rekor kırdı. Tüm detaylar haberimizin geri kalanında yer almaktadır…

Halkbank emekli promosyonunda rekor kırdı

Nisan ortası yaklaşırken emekli terfileriyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Özellikle kamu ve özel bankalar tarafından verilen promosyon ödemelerine ilişkin detaylar gelmeye başladı. Rekabete giren bir banka da Halkbank oldu.

Halkbank emeklilik promosyonlarını artırdı. Emekliliğin teşviki emekliler için önemli bir faydadır. Özellikle acil para ihtiyacı olan kişilerin aradığı emeklilik promosyonları bankalarda ve özel şirketlerde sunulmaktadır.

Peki Halkbank'tan emeklilik promosyonunun maliyeti ne kadar?

En popüler kamu bankalarından Halkbank, emeklilik promosyonlarını artırdığını söyledi. Terfi oranındaki artış herkesin, özellikle de emeklilerin ilgisini çekmeyi başardı. Bu kapsamda emeklilere verilecek terfi oranları belirlendi. Emeklilik oranına göre verilen emeklilik promosyonundan yararlanabilmeniz için emekli maaşınızı 3 yıl süreyle Halkbank'tan alacağınıza söz vermeniz gerekmektedir.

Halkbank'tan maaş alacağınıza söz verdiğiniz banka ile bir taahhütname imzaladıktan sonra, maaş oranınıza göre promosyonundan yararlanacaksınız.

Bu kapsamda;

Maaşı 10 bin TL ile 15 Bin TL arasında olan emeklilere 8 Bin TL,

Maaşı 15 Bin TL ile 20 Bin TL arasında olan emeklilere 10 Bin TL,

Maaşı 20 Bin TL olan emeklilere 12 Bin TL ödeme yapılacaktır.

SGK maaşı alan her emekli bu ödemeyi alabilir.