Sözler Tutulmalı Ek Göstergenin Kapsamı Genişletilmelidir
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde belirlenen hedeflerin artık somut eylem adımlarına dönüşmesi gerektiğini dile getirdi.
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, “Eğitim çalışanlarının ve eğitim sisteminin sorunları palyatif tedbirlerle, zülfüyâre dokunmayan kararlarla çözülemeyecek kadar derindir. Sürdürülebilir politikalar, eğitimin paydaşlarıyla istişare edilmesiyle mümkündür. Değişim ve dönüşüm adımları meşruiyet tartışmasına maruz kalmamalı, süreç, sahadaki tecrübelerle, paydaşların görüşleriyle olgunlaştırılmalıdır. Eğitim sistemine yapısal çözümler geçici değil, kalıcı müdahalelerle mümkündür. Biz bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” dedi.
Eğitim çalışanlarına yönelik vaatlerin bir an önce yerine getirilmesi gerektiğini kaydeden Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, Cumhurbaşkanlığı ikinci 100 Günlük Eylem Planı’nda ve 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi’nde yer verilen 3600 ek göstergenin daha fazla zaman geçirilmeden tüm eğitim çalışanlarını kapsayacak şekilde bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.