MEB, Liselerde 21 Haziran - 02 Temmuz Süreciyle İlgili Yazı Yayımladı

MEB, Liselerde 21 Haziran - 02 Temmuz Süreciyle İlgili Yazı Yayımladı
MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yazıda "Bakanlığımıza bağlı resmî ve özel ortaöğretim kurumlarında 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı faaliyetleri, Covid-19 Salgını nedeniyle alınan tedbirler doğrultusunda yüz yüze ve uzaktan eğitim yapılarak yürütülmüş olup ilgi (c) yazımızda 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Yılsonu işlemleri ile ilgili açıklamalara yer verilmiştir." hatırlatması yapıldı.

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yazıda "21 Haziran - 02 Temmuz 2021 tarihleri arasında ortaöğretim düzeyindeki tüm resmi ve özel okullarımızda sorumluluk ve mazeret sınavlarının tamamlanması, destekleme ve yetiştirme/takviye kursları ile 12. sınıflara yönelik rehberlik faaliyetlerine devam edilmesi, 18 Haziran 2021tarihinde not girişleri tamamlanmış olan öğrencilerin karnelerine dijital ortamda ulaşabilmelerininsağlanması için gerekli tedbirler alınacaktır.

Ayrıca, uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin daha fazla desteklenmesine ihtiyaç duyulduğu tespit edilen başta sosyal, sportif ve kültürel etkinlikler olmak üzere tüm alanlarda eğitim ve öğretim faaliyetlerinin, okulların imkanları göz önünde bulundurularak, kurum ve kuruluşların destekleri de alınarak planlanması, söz konusu etkinliklerin 21 Haziran - 02 Temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleştirilmesi hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim." ifadeleri kullanıldı. 

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz