MEB Bakanı Mahmut Özer milletvekili olacak mı?

MEB Bakanı Mahmut Özer milletvekili olacak mı?

MEB Bakanı Mahmut Özer milletvekili olacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinedeki bakanların deprem bölgesinde milletvekili ve büyükşehir belediye başkanı olacakları konusundaki sinyalleri geçtiğimiz günlerde canlı yayında vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla alakalı şunları ifade etmişti:

'KABİNEDEKİ 17 İSİM MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK'

''Fuat Bey Ankara'dan bir bölgeye onu da aday yapıyoruz. Bu adaylıkları belirlerken, Fuat Bey örneğin nereli? Yozgatlı. Ankara'da Yozgat nüfusu nerede yoğun? Diyelim ki ikinci bölgede. Fuat Bey'i de orada görevlendirip. Fuat Bey siyasete bizimle teknokrat, bürokrat girdi, şimdi siyasi formayı da giyerek koşturacak. 17 kabine üyemin hemen hemen her birine değişik illerde görevler vereceğiz. Kabinedeki 17 isim milletvekili adayı olacak. Büyükşehirler bakan arkadaşlarım için en uygun yerlerdir. Onları Büyükşehirlerden belirledik, çalışmalarımızı sürdürüyoruz.''

Mahmut Özer milletvekili adayı olacak mı?

Cumhurbaşkanının açıklamasından sonra Milli Eğitim Bakanlığı personelleri gözlerini Mahmut Özer'e çevirdi. Bakan Özer'in de milletvekili adayı olması bekleniyor. Daha önce bazı gazetecilerin iddiasına göre Mahmut Özer Tokat ilinde milletvekili adayı olabilir. Konuyla alakalı milletvekili adaylığı listelerinin önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

Mahmut Özer milletvekili adayı olursa yeni Milli Eğitim Bakanının kim olacağı ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.