2021 İl İçi İl Dışı Yer Değiştirme Takvimi Açıklanmalıdır
2020 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İşlemleri Temmuz ayının son haftasında yapılmıştı. Atama ise hemen başvuruların bitiminde açıklanmıştı. Görevden ayrılma işlemleri ise Ağustos ayının ilk haftası itibariyla yapılmaya başlanmıştı.
İller Arası Yer Değiştirme Başvuruları geçtiğimiz yıl Ağustos ayının ilk haftasında yapılmıştı. Atamalar ise hemen başvuruların bitiminden sonra açıklanmıştı. İlişik kesme işlemleri ise atamaların açıklandığı tarihten bir gün sonra başlamıştı.
Uzun lafın kısası öğretmenleri Temmuz ve Ağustos aylarında atama süreci bekliyor diyebiliriz. 2021 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu ve 2021 Yılı İller Arası Yer Değiştirme Duyurusu'nun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yakın zamanda yayınlanması bekleniyor.
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz