Taşeron'a Kadro Yok, Devletle Bağları Kurulacak

Taşeron'a Kadro Yok, Devletle Bağları Kurulacak

KamuAjans.Com-Başbakan Binali Yıldırım, Habertürk, TRT Haber, NTV, CNN Türk ve A Haber kanallarının ortak yayınında, medya temsilcilerinin sorularını yanıtladı. Başbakan Binali Yıldırım, Taşerona kadro mu sözleşme mi olacak sorusuna orasını açıklamayayım ama devletle bağları kurulacak dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Taşerona kadro mu sözleşme mi olacak sorusuna orasını açıklamayayım ama devletle bağları kurulacak dedi.

İşte Başbakan'ın taşeron açıklaması

TAŞERON İŞÇİLER...

Taşeronlarla ilgili konuyu en geç bu yılın sonunda bir karar bağlamış olacağız. Taşeron statüsünde çalışan vatandaşlarımız endişe etmesin.

KADRO MU SÖZLEŞME Mİ?

Orasını açıklamayayım ama devletle bağlantıları kurulacak. 

Kamuda çalışan yüz binlerce taşeron işçinin, Başbakan Yıldırım'ın bugün yaptığı açıklamalar sonrası yine kafası karıştı. Bu açıklamaların ardından özellikle medyada geniş yer alan taşeron haberleri yine kafaları karıştırdı. Bir yanda kadro yok, diğer yanda müjde kadro diye haberler yapıldı. Gerçeği ise önümüzde ki günlerde göreceğiz. 

Özellikle sosyal medyada 2019 seçimleri öncesi verilen onca sözlerin ardından taşeronları kadroya almamak bombanın fitilinin ateşlemek olarak yorumlandı ve seçimleri büyük ölçüde etkileyeceği yorumunda bulunuldu. Şimdi gözler tekrar Başbakan'a çevrildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.