Giresun Valiliği Ne Yapmaya Çalışıyor?

Giresun Valiliği Ne Yapmaya Çalışıyor?

Talip Geylan : @TC_giresun Valiliği 22.03.2020 tarih ve E.833 sayılı bir yazı yazarak ildeki kurum ve kuruluşlara gönderiyor. Sokağa çıkma yasağı kapsamında olan 65 yaş üstü vatandaşların mağdur olmaması için

Sayın Vali’nin başkanlığında Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturulduğu Giresun kamuoyuna duyuruluyor. Allah razı olsun Buraya kadar çok güzel  Ancak bundan sonrası izaha muhtaç garip bir fotoğraf. Hem de çok muhtaç!

Şöyle ki;

Vefa Grubu’nun Yürütme Kurulu’na, ildeki resmi kurumlarımızın en üst düzey yöneticilerinin yanı sıra, “bazı” STK’ların başkanları da dahil ediliyor.

İşte Sayın Vali’nin Giresun’da varlığından haberdar olduğu ve Vefa Grubu’na davet ettiği ÇOK sivil toplum kuruluşları:

1-Memur Sen

2-Eğitim Bir Sen (Memur Sen)

3-Sağlık Sen (Memur Sen)

4-TÜGVA

5-Beşir Derneği

CB Sn  @RTErdogan ’ın çağrısı üzerine milletimizin kenetlendiği ve tüm kesimlerin kişisel ya da kurumsal önceliklerini bir yana bırakarak devletimizin aldığı pozisyona destek verdiği durumda @TC_giresun ’nin bu uygulamasını nasıl açıklayacağını gerçekten çok merak ediyorum.

Belki de asıl izaha muhtaç olan, Cumhuriyet tarihimizin en önemli sürecini yaşadığımız bu günlerde toplum kesimlerini ayrıştıran tutumlara (hem de devlet kurumlarında) hala nasıl meydan veriliyor olmasıdır.  


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.