Uzman Ebeler İçin Bakanlığa Başvuru Yapıldı

Uzman Ebeler İçin Bakanlığa Başvuru Yapıldı

KamuAjans.Com-Ebelerin, yüksek lisans diplomasinin tescili ile uzman ebe olup yararlanmakta olduğu tazminat oranlarına 5 puan ilave edilmesi gerekirken bunun yapılmaması nedeniyle Türk-Sağlık-Sen tarafından YÖK ve Sağlık Bakanlığı'na birer başvuru yapıldı.

Ebelerin, yüksek lisans diplomasinin tescili ile uzman ebe olup yararlanmakta olduğu tazminat oranlarına 5 puan ilave edilmesi gerekirken bunun yapılmaması nedeniyle Türk-Sağlık-Sen tarafından YÖK ve Sağlık Bakanlığı'na birer başvuru yapıldı.

YÖK'e yapılan başvuruda söz konusu durumun YÖK'ün ebelere ait ana bilim dalı ile alt programlarının Sağlık Bakanlığı'na bildirmemesi nedeniyle yaşandığına dair Bakanlık yazısına atıfta bulunarak bu konuda gerekli ibildirimin yapılması istendi. Bakanlığa başvuruda da tescil işlemleri ile girişimlerin bakanlık tarafından ivedilikle yapılması istendi. Tescil işlemlerinin bir an önce yapılması talep edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.