Sağlık'ta Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Sonuçları Açıklandı

Sağlık'ta Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Sonuçları Açıklandı

Kamuajans.com – Sağlık Bakanlığı, Sözleşmeli yönetici performans değerlendirme sonuçları yayınlanmıştır. 663 Sayılı "Sağlık Alanında Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun Hükmünde Kararname"ye dayanılarak hazırlanan ve Bakanlık Makamının 18.05.2018 tarih ve E.04-3262 sayılı Onayı ile yürürlüğe giren "Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Yönergesi" kapsamında yürütülen Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Sonuçları yayınlanmıştır.

Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Sonuçları Yayınlanmıştır

663 Sayılı "Sağlık Alanında Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun Hükmünde Kararname"ye dayanılarak hazırlanan ve Bakanlık Makamının 18.05.2018 tarih ve E.04-3262 sayılı Onayı ile yürürlüğe giren "Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Yönergesi" kapsamında yürütülen Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Sonuçları yayınlanmıştır.

Değerlendirmeye ilişkin sonuçlar, Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Sisteminde (SYPDS) yer almaktadır. Sisteme https://sypd.saglik.gov.tr linki üzerinden giriş yapılmakta olup; her yöneticinin kendi kullanıcı adı ve şifresi ile erişim sağlanabilmekte ve kişiye özel sonuçlara "SYPD Performans Raporum" sekmesinden ulaşılabilmektedir. Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Sonuçlarına ilişkin resmi yazıya buradan ulaşabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.