Kadroya Geçişe Dair Yazı (Sağlık Bakanlığı)

Kadroya Geçişe Dair Yazı (Sağlık Bakanlığı)

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 76219013-903.02.01 sayılı 663 Sayılı KHK'nın 45/A Maddesine Tabi Sözleşmeli Personelin Memur Kadrolarına Atanması konulu resmi yazı yayınlandı.

Genel Müdür Mehmet İslamoğlu imzalı resmi yazıda ''663 sayılı Sağlık Alanında Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin ''Sözleşmeli Sağlık Personeli İstihdamı'' başlıklı 45/A maddesinin dördüncü fıkrasında, ''Sözleşmeli sağlık personelinden üç yıllık çalışma süresini tamamlayanlar talepleri halinde bulundukları yerde 657 sayılı Kanunun 4'üncü maddesinin (A) bendi kapsamındaki kadrolara atanır. Bu kadrolara atananlar, aynı yerde en az bir yıl daha görev yapar, bunlar hakkında adaylık hükümleri uygulanmaz.'' hükmü ile beşinci fıkrasında, ''Bu madde hükümlerine göre kadrolara atananların 657 sayılı Kanunu 4'üncü maddesinin (B) bendi uyarınca sözleşmeli pozisyonlarda geçirdikleri hizmet süreleri, öğrenim durumlarına göre yükselebilecekleri dereceleri aşmamak kaydıyla kazanılmış hak aylık derece ve kademelerinin tespitinde değerlendirilir.'' hükümleri yer almaktadır.

Mezkur hükümler çerçevesinde yapılacak iş ve işlemlerin herhangi bir aksamaya meydan verilmeden sorunsuz bir şekilde yürütülmesini teminen Müdürlüğünüzce aşağıda belirtilen huhusar çerçevesinde işlem tesis edilecektir. 



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.