Hemşirelik Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusu

Hemşirelik Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusu

KamuAjans.Com-TKHK tarafından hemşirelik sertifika eğitim programı duyuruları yayınlandı. Buna göre 6 farklı hastanede ameliyathane, palyatif bakım, evde sağlık ve yoğun bakım hemşireliği sertifika eğitim programı uygulanacak.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) tarafından hemşirelik sertifikalı eğitim programları hakkında başvuru duyuruları yayınlandı. Yayınlanan ilanlarda 6 farklı hastanede ameliyathane, palyatif bakım, evde sağlık ile yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programları açılacağı belirtildi.

<strong>Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi</strong> evde sağlık hizmetleri hemşireliği başvuruları 25 Eylül ile 20 Ekim tarihleri arasında alınacak. Eğitim programı ise 27 Kasım - 22 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek.

<strong>Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi</strong> yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı başvuruları 25 Eylül ile 6 Ekim 2017 tarihleri arasında alınacak. Sertifikalı eğitim programı, 16 Ekim-24 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.

<strong>İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi</strong> yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı başvuruları 25 Eylül ile 6 Ekim tarihleri arasında alınacak. Sertifikalı eğitim programı, 06 Kasım-15 Aralık 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.

Bunların yanı sıra sertifika programları Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi, İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenecek.

Başvuru şartları arasında Sağlık Bakanlığı personeli olmak yer alıyor. Programlara başvuracak personelin, eğitim süresince farklı yerde bulunacağından dolayı görev yaptığı kurumu bilgilendirmesi gerekiyor. Birden fazla sertifikalı eğitim programına aynı anda başvuru yapılamıyor.

Başvurular aşağıdaki rehberde yer alan başvuru formu ile yapılacak. Başvuru formu ve diğer bazı detaylar için <a href="http://www.tkhk.gov.tr/5187_sertifikali-egitim-p" target="_blank">TIKLAYINIZ</a>. Sertifika eğitim programı düzenleyen hastanelerin listesine ve başvuru tarihlerine ulaşmak için <a href="https://www.tkhk.gov.tr/Duyurular/TumDuyurular" target="_blank">TIKLAYINIZ</a>. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.