3301 Nitelik Kodlu Emlak Ve Emlak Yönetimi Mezunları Sosyal Medyayı Salladı

3301 Nitelik Kodlu Emlak Ve Emlak Yönetimi Mezunları Sosyal Medyayı Salladı

Kamuajans.com – 20 bini aşkım 3301 nitelik kodlu Emlak ve emlak yönetimi mezunu Milli Emlak ve Tapu Kadastro’ya personel almı yapılması için Sosyal medyayı salladı.

23 bine yaklaşan 3301 nitelik kodlu emlak ve emlak yönetimi mezunları 6 Ağustos yani bugün toplu sözleşme değerlendirmesinde bayındır hizmet kolu olan bayındır memursenin değerlendirme toplantısı öncesi twitterda yaklaşık 4 - 5 saat Türkiye Gündemindeydi.

Seslerini sosyal medya aracılığı ile duyurmaya çalışan emlak yönetimi mezunları; ‘’#EmlakYönetimiAtamaİstiyor hagtagi ile 20.00-00.00 arası yaklaşık 4-4,5 saat #Türkiye gündemindeki yerini aldı. 20bin #emlakveemlakyönetimi mezununun gözü kulağı yarın ki toplu sözleşme görüşmelerinde.’’ Ayrıca Aile çalışma bakanı zehra zümrüt selçuk; çevre ve şehircilik bakanı murat kurum ile yetkili bayındır memursen, genel başkanı soner can tufanoğlu , genel başkan yardımcıları ayhan aladgül ve gökhan şimşek’i ve kurum yetkililerimi etiketleyerek görüşme öncesi seslerini dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.