2020 Yılı KPSS Soru Kitapçıkları Ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

2020 Yılı KPSS Soru Kitapçıkları Ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

2020-KPSS Lisans Alan Bilgisi oturumlarının temel soru Kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı. ÖSYM Başkanlığı, 2020-KPSS Lisans Alan Bilgisi oturumlarının temel soru Kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandığını duyurdu.

ÖSYM Başkanlığı, 2020-KPSS Lisans Alan Bilgisi oturumlarının temel soru Kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandığını duyurdu.

<b><br />

DUYURU<br />

<br />

(14 Eylül 2020)</b>

<b><br />

2020-KPSS Lisans Alan Bilgisi Oturumlarının Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı</b>

<br />

12 - 13 Eylül 2020 tarihlerinde uygulanan <b>2020-KPSS Lisans Alan Bilgisi Testlerinin</b> (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe ve İstatistik) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları (her test için % 10) aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına <b>14 Eylül 2020 tarihinde saat 14.30'dan </b>itibaren ÖSYM'nin <b>https://ais.osym.gov.tr</b> internet adresinden <b>T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri </b>ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

<b>Kamuoyuna saygıyla duyurulur.</b>

<b>ÖSYM BAŞKANLIĞI</b>

<a href="https://www.osym.gov.tr/TR,19508/2020-kpss-lisans-alan-bilgisi-1-oturum-2-oturum-ve-3-oturum-temel-soru-kitapciklari-ve-cevap-anahtarlari-10.html" target="_blank"><b><br />

2020-KPSS Lisans Alan Bilgisi Testleri Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları (%10)</b></a> 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.