Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu…

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu…

Bu alımlar ne zaman yapılacak? Uygulamaya ilişkin tüm detaylar haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personelinin daimi olarak çalıştırılmasına karar verildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez teşkilatı bünyesinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının büyük ölçekli hizmetlerinde bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel alımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde 45 bilişim uzmanı görev yapacak İstihdam edilecek BT personeli sözleşmeye dayalı olarak dahil edilecektir. Başvuru yapacak adayların üniversitelerin 4 yıllık bilgisayar mühendisliği, elektronik mühendisliği, yazılım, elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olmaları gerekmektedir.

Adayların yazılım veya sistem ölçekli ağ sistemleri sektöründe en az 3 yıllık deneyime sahip olmaları gerekmektedir. Başvurular dijital ortamda 24 Nisan ile 10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Personel alımı sınavla yapılacaktır. Birçok yazılım okuyanları yakından sevindiren bu haber, ekonomik sıkıntılarını refaha çıkaracaktır. Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığından duyurulan bu haber için gerekli başvurularda resmi internet sitelerinde yer almaktadır. Ya da daha detaylı bilgi için en yakın Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığına giderek oradan bilgi alabilirsiniz. Son tarihe kadar yapılacak tüm başvurular değerlendirmeye alınacaktır.