ADÜ sözleşmeli hastane personeli alımları yapacak!

ADÜ sözleşmeli hastane personeli alımları yapacak!

Aydın Adnan Üniversitesi Menderes personel alımına ilişkin duyuru yayınladı. Az önce yapılan duyuruyla üniversitenin açığı kapatmak üzere 65 sözleşmeli personel alımı yapacağı belirtildi.

Bu kapsamda ortaöğretim ve birinci aşama için personel alımları gerçekleştirilecek, KPSS Puan sıralamasına göre 4/b personel alımı yapılacaktır…

Mülakatsız personel alımı

Üniversitede personel alımı 4/B sözleşmesi kapsamında gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda adaylar KPSS Puan sıralamasını gerçekleştirmek için yalnızca değerlendirmeye dayalı olarak sözlü veya yazılı sınava tabi tutulacaktır. KPSS sıralamasına göre yapılacak adaylıklarda en yüksek KPSS puanını alan adaylar atanacaktır.

Başvuruda hangi kişilerin atamaları geçerli olacak?

657 Sayılı DMK 48. Bu, maddede açıklanan nitelikleri karşılayan adaylar için ilk adım olacaktır. Bunun dışında adaylarının herhangi bir güvenlik kurumundan yaşlılık aylığı veya maaşı almamaları gerekmektedir.

Erkekler için vardiyalı çalışma engeli olmaması veya yapacak bir işi olmaması gerekmektedir. askerlik hizmetli, Lise için 18 yıllık KPSSP9 ve 2022 yılında düzenlenen KPSS lisesi için KPSSP9'u tamamlamış olmak. İzni için KPSSP3 puan türü puanına sahip olmak gerekmektedir.

Başvurular ne zaman?

Üniversite başvuru takvimi açıklandı. Bu doğrultuda başvuru süreci 20 Nisan 2024 tarihinde başlamış olup, başvuruların en geç 6 Mayıs 2024 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını yalnızca Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlük Binasına yapabilirler. Efeler / AYDIN Personel Daire Başkanlığı ile bizzat iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Başvuru için hangi belgeler gereklidir?

1. Başvuru Formu,

2. diploma veya bitirme belgesinin fotokopisi ve barkodlu e-Devlet çıktısı,

3. Nüfus cüzdanı fotokopisi,

4. KPSS grup puanı 2022, 5'i gösteren barkodlu ÖSYM sonuç belgesi.

1 adet fotoğraf .