Kamu Personeli Danışma Kurulu Toplantısı Ertelendi.

Kamu Personeli Danışma Kurulu Toplantısı Ertelendi.

Kamuajans.com – Mart ayı içerisinde yapılması gereken Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) CoronaVirüsü (Covid_19) kapsamındaki önlemler nedeniyle zorunlu olarak ileri bir tarihe ertelendi.

Çin'in Vuhan kentinde başlayarak tüm dün dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından salgın (pandemi) olarak nitelendiren koronavirüs (kovid-19) salgının yayılmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığının 16.3.2020 tarihli ve 89780865-153-E.5361 sayılı yazısı ile 24.4.1930 tarihli ve 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu gereğince sivil toplum kuruluşlarının (dernek,vakıf gibi) genel kurulları ve sivil toplum kuruluşlarının eğitimler dahil insanları toplu olarak bir araya getiren her türlü toplantı ve faaliyetlerinin (icrai zorunluluk gerektiren yönetim faaliyetleri hariç) 16.03.2020 Pazartesi saat 24.00 itibariyle geçici olarak ertelenmesine karar verilmiştir. Yine 21.03.2020 yarihinde yayımlanan ''65 Yaş ve Üstü ile Kronik Rahatsızlığı Olanlara Sokağa Çıkma Yasağı Genelgesi'' ile kronik hastalığı olan ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sokağa çıkması sınırlandırılmıştır.

Alınan tedbirler çerçevesinde, mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan Kamu Personeli Danışma Kurulu Toplanısının tedbirlerin sona ermesi metakiben belirlenecek bir tarihe ertelenmesi uygun görülmüştür.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.