Kamu Çalışanları Sahaya İndi

Kamu Çalışanları Sahaya İndi

Kamuajans.com – Kamu çalışanlarının iş yoğunluğu ve stresini atmaları amacıyla Halı Saha Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 3. Halı Saha Kamu Futbol Ligi başladı. Kamu liginde iki grupta 14 takım mücadele ediyor.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ SÜRECEK

Halı Saha Futbol Federasyonu Başkanı Bahadır Bulut, kamu futbol turnuvası ile amaçlarının kamu kurumu çalışanlarının iş stresini ve yoğunluğunu spor etkinliği ile azaltmak olduğunu ifade ederek,

“Her kitleden insanlara, gösteri niyetinde bir kaç günde bitecek spor organizasyonu değil de kalıcı ve profesyonel spor yaptırmak istiyoruz. En büyük hedefimiz de spor yaptırdığımız kitlelerle sosyal sorumluluk projelerini yerine getirmek. Üçüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel hale gelen Kamu Futbol Ligimiz de bu sezon güzel sosyal sorumluluk projelerine imza atacaktır. Turnuva boyunca sürecek kitap, giysi ve oyuncakların toplanmasıyla finale yakın göçmen mülteci ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızla tüm kurum yetkilileri ile beraber buluşturmak. Öz Taşıma İş Sendika Başkanı Sayın Mustafa Toruntay’a kamu çalışanlarına ve spor yapana verdikleri destek için teşekkür ederiz. Tüm sendikalar spora olan duyarlılıklarını göstermeli. Profesyonellik için kesinlikle Halı Saha Futbol Federasyonu’na gelmeliler. Çocuklarımız, kadınlarımız engellilerimiz her zaman tüm projelerimizde olmazsa olmazımızdır. Sporun birleştirici gücü ile bu tür sosyal sorumluluk projelerine her kitlenin desteğini sağlamak için çalışıyo-ruz” diye konuştu.



3. Halı Saha Kamu Futbol Ligi ilk hafta müsabakaları çekişmeli maçlara sahne olurken A Grubu’nda Öz Taşıma İş Sendikası lige çok farklı başladı. Ligin açılış maçında Kızılelma’yı 11- 3 mağlup ederek turnuvanın da bol gollü geçeceği sinyalini verdi. B Grubu’nda ise ASMMMO takımı Gazi Hastanesi’ni 3-2 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

A GRUBU

Kızılelma

Öz Taşıma İş Sen. EGO

Yargıtay Spor Kulübü



Anayasa Mahkemesi

Türksat2

Anadolu Ajansı



Dış İşleri Bakanlığı

B GRUBU

Gazi Hastanesi

ASMMMO

Batı Adliyesi

Kültür Turizm Bak.

Türksat 1

AFAD

Göç İdaresi


Kaynak : Anayurt 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.