Ertelenen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sözlü Sınav Tarihleri Duyurusu

Ertelenen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sözlü Sınav Tarihleri Duyurusu

Ankara ilinde artan COVID-19 vakalarındaki artış ve bu nedenle ortaya çıkabilecek olası riskleri ortadan kaldırmak amacıyla, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Kurulun 8.7.2020 tarih ve 2020/8 sayılı kararı ile görevde yükselme ve unvan değişikliği sözlü sınavlarının ileri bir tarihe ertelendiğine dair duyuru, 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü Genel Müdürlüğümüz resmi internet sitesinde yayımlanmıştır.

Bu defa, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Kurulunun 16.07.2020 tarihli ve 2020/9 sayılı kararı gereğince, sözlü sınavları ertelenen personelin yeni sözlü sınav yeri ve tarihleri belirlenmiş olup, yeni sözlü sınav tarihlerine ilişkin liste aşağıdaki bağlantılarda yer almaktadır.

<p>Tekniker ve Arşiv Memuru unvanları için yapılacak sözlü sınavına katılacak personelin sözlü sınavları, ekli bağlantıdaki listede isimlerinin karşısında belirtilen tarih ve saatte, Genel Müdürlüğümüzün, Turan Güneş Bulvarı 648. Cadde No:53/D Oran Yolu - Çankaya/ANKARA adresindeki Or-an yerleşkesinde bulunan Tapu ve Kadastro Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında yapılacaktır.</p>

<p>Diğer branşlardan sözlü sınava katılacak personelin sözlü sınavları ise, ekli listede isimlerinin karşısında belirtilen tarih ve saatte Genel Müdürlüğümüzün Dikmen Caddesi No: 14 Bakanlıklar Çankaya / ANKARA adresinde bulunan ana hizmet binasında yapılacaktır.</p>

<p>Sözlü sınavı ertelenen ve söz konusu sözlü sınavlara katılacak personele ilanen duyurulur.</p>

<p><strong>Ertelenen sözlü sınavlara katılacak personel listesi ve sözlü sınav tarihleri</strong></p>

<p><a href="https://bulut.tkgm.gov.tr/s/ZwE32zTF8B2cG8W"><strong>TAPU SİCİL MÜDÜR YARDIMCISI</strong></a></p>

<p><a href="https://bulut.tkgm.gov.tr/s/appnFe25GcmDRjr"><strong>KADASTRO MÜDÜR YARDIMCISI</strong></a></p>

<p><a href="https://bulut.tkgm.gov.tr/s/okfkwy8nKXP76HE"><strong>ARŞİV MEMURU</strong></a></p>

<p><a href="https://bulut.tkgm.gov.tr/s/fdAX6gMMx7Rf9q6"><strong>KONTROL MÜHENDİSİ</strong></a></p>

<p><a href="https://bulut.tkgm.gov.tr/s/t7a7d5FC2Ciysi4">MÜHENDİS (TAŞRA) (Harita Mühendisliği)</a></p>

<p><a href="https://bulut.tkgm.gov.tr/s/iLYNLCHxqRb7nTN">TEKNİKER (MERKEZ - TAŞRA)</a></p>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.