Emlak ve Emlak Yönetimi Mezunlarının Belediyelerimizden Kadro Talepleri Devam Ediyor

Emlak ve Emlak Yönetimi Mezunlarının Belediyelerimizden Kadro Talepleri Devam Ediyor

Kamuajans.com - Emlak ve Emlak Yönetimi Mezunlarının Belediyelerden kadro talepleri devam ediyor. Son olarak Emlak ve Emlak Yönetimi Mezunları Belediye Başkanlığına bir yazı yazdılar.

....... Belediye Başkanlığı'na

Ülkemizde belediyeciliğin önemi kırsaldan kente olan göç ile artmış, belediyelerin bireyin, sosyal, kültürel, ekonomik hayatının mimarı olduğu şehirlerimiz geliştikçe iyice anlaşılır hale gelmiştir.

Yeni yerleşim yerlerinin tespiti, konutlara "kentsel dönüşüm" uygulanması, şehrin mimari yapısının inşaası alt yapı problemleri yerel kurumların masalarında olan önemli sorunlar oldukları bilinmektedir.

Bizler "Emlak ve Emlak Yönetimi " önlisans programı mezunları olarak şehircilik, kamulaştırma, gayrimenkul hukuku, imar gibi eğitimlerle donatıldık. Avrupa eğitim sisteminde de yeri olan kamuda liyakat esasına örnek teşkil edebilecek bir bölümden mezun olmuş meslek elemanlarıyız,birçoğumuz belediyelerde stajımızı tamamladık.

Bu sebeple; çalışma konuları üzerine tam yetkinliğimiz bulunan Emlak İstimlak ve İmar müdürlüklerinin Emlak ve Emlak Yönetimi mezunlarının iş alanı olarak tanımlanmasını ve bu bölümlerde istihdam sağlanmasını talep ediyoruz.

Kamu kurumlarındaki nitelikli personel ihtiyacını tamamlamak üzere aldığımız eğitimin değerlendirilmesini istiyoruz.

10 bini aşkın mezun arkadaşımız ile yürüttüğümüz kadro mücadelemize destek vereceğinizi ümid ediyoruz.

İyi çalışmalar dileriz.

Emlak ve Emlak Yönetimi Mezunları 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.